tiistai 10. maaliskuuta 2015

Alkusanat

 
Eräänä iltapäivänä katsoessani anime-elokuvaa Erämaan kutsu (Arano no Sakebi Koe: Hoero, Buck, 1981) ja kirjoittaessani ylös sivukaupalla muistiinpanoja, mieleeni juolahti, voisiko olla tapoja, joilla tekisin työstäni motivoivampaa ja interaktiivisempaa. En katsonut elokuvaa tällä kertaa huvin vuoksi, vaan koska filmi ja sen alkuperäisteksti ovat yksiä päälähteitä, joita tulen käyttämään animaatioaiheisessa gradussani. Tuosta sain ajatuksen, että alkaisin kirjoittamaan työstäni blogia. 

Hyllyni suorastaan notkuvat erilaisia animaatioita, kirjoja, sarjakuvia ja oheistuotteita, joita on kertynyt vuosien varrella, joten tuumasin, että voisin myös hiljalleen alkaa pitämään niistä lukua esittelyiden ja arvostelujen muodossa. Suomenkieliset animaatioblogit ovat kohtalaisen harvassa, mikä innosti minua työntämään lusikkani soppaan. Omia lukusuosikkejani ovat olleet Eläköön kuvat!, Suola kuupielessä, Hopeatiikeri, Animaatioblogi ja Koiraelokuvat. Seurailen myös ajoittain Disney-aiheista Taikalinna.net -foorumia, Hopeanuoleen pureutuvaa Kaksoissola -foorumia sekä Kaukametsän pakolaiset -foorumia.

Ja koska koiraeläimet ovat valitsemissani kirjoissa ja elokuvissa enemmän tai vähemmän pääosissa, samalla päätin tehdä tästä sivustosta paikan, jonne kirjailla myös koirieni elämää ja edistystä harrastusten saralla kuvilla väritettynä.

Katsotaan, kuinka pitkälle blogi kantaa, ja riittääkö mielenkiinto, kun se tärkein - itse työ - on lopulta valmis.

Tervetuloa mukaan!

2 kommenttia:

  1. Onpa mukavaa, vieläpä oma innoittaja! :') Koska olet niin harjaantunut koiraelokuvien katsoja, kehotan ehdottomasti kommentoimaan arvostelujen edistyessä, jos jotain suinkin tulee mieleen, sillä siitä voi olla kovastikin hyötyä :)

    VastaaPoista